vineri, 3 octombrie 2014

Cat costa chiria pe litoral

Pentru ca deja este inceputul lunii iulie, cu alte cuvinte, plin sezon estival, iar cei care nu isi doresc sa se cazeze la hoteluri sau pensiuni au oricand ocazia de a apela la inchirierea garsonierelor sau a apartamentelor. Pentru garsoniere din zone mai bune ale orasului Constanta, pretul mediu a crescut pana la 220 de euro, adica cu aproximativ 15% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Exista insa si variante mai ieftine, cu circa 150 de euro pe luna, suma pentru care inchiriaza o garsoniera de 25-28 de metri patrati sau 180 de euro pentru o garsoniera de 35 de metri patrati si mobilata, care se regaseste intr-un complex residential nou.



Pentru cei care vin alaturi de familie sau care pur si simplu isi doresc mai mult spatiu, exista variant unui apartament cu doua camera, insa si in aceasta situatie preturile au crescut fata de anul trecut, depasind pragul de 300 de euro, in timp ce in 2012 media era de 250 de euro. Variantele mai ieftine se gasesc in cartierul Dacia, unde preturile debuteaza de la 180 de euro pentru un apartament cu doua camere complet mobilat si o suprafata de 52 de metri patrati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu