joi, 2 mai 2013

Picturi pe pereti, la moda ca design interior

Picturi pe pereti, la moda ca design interior

Cele mai nastrusnice metode de a scoate in evidenta o camera, se regasesc in general in ideile parintilor de a amenaja camera celui mic. Aici apar tot felul de desene si tot felul de modele de mobilier, care mai de care mai ciudat. Paturi in forma de masinute sau casute in miniatura, covorase cu membrii din desene animate sau perdele si draperii cu animalute, sunt doar cateva din cele ce se pot gasi pe piata.

Una insa, atrage atentia intr-un mod evident, mult mai tare decat toate celelalte, fiind si destul de noua in tara noastra, si de asemenea, destul de rar intalnita. Aceasta este pictura pe perete. Nu este intalnita doar in cazul camerelor celor mici, ea se mai gaseste si in alte ipostaze, dar acestea sunt mai rar intalnite.

Printre cei care apeleaza la astfel de designuri, se numara tot mai multe persoane din mediul urban, dorind sa dea un pic de culoare camerei celui mic. Sunt adevarati artisti, cei care reusesc se decoreze camerele in acest fel, si exemple sunt foarte multe numai la noi in tara. Obiceiul este preluat de peste hotare, acolo unde se realizeaza acest lucru de ani buni.
Trebuie sa recunoastem insa, ca acest tip de pictura pe pereti, este una foarte interesanta, si poate creea adevarate povesti intr-o camera obisnuita si monotona.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu