joi, 2 mai 2013

Mobila din lemn de nuc

Mobila din lemn de nuc

Pentru ca numarul producatorilor de mobilier din tara noastra este intr-o continua crestere, aceasta datorandu-se numarului tot mai mare de cereri in domeniu, materia prima din care este realizata mobila este din ce in ce mai diversificata. Pe langa clasicele materii prime, stejarul sau bradul, un tip de lemn mai putin obisnuit este folosit acum pentru proiectarea unor piese de mobilier foarte atractive. Acest lemn este cel de nuc, si este foarte apreciat de catre clienti.

Lemnul de nuc estre folosit in industria mobiliera de foarte multi ani, insa cantitatile de mobilier realizate din acest tip de lemn nu sunt foarte multe, acesta fiind un lemn destul de scump.
Din lemnul de nuc sunt realizate sifonierele clasice cu vitrina, foarte atragatoare pentru livingurile de moda veche, paturi duble, ce au in cele mai multe cazuri si o lada, sifoniere cu usi curbate, pe stilul clasic regasindu-se cele cu mai multe usi sau chiar mese cu taburete sau scaune anexate.

Pretul acestui tip de mobilier este unul destul de mare, informativ un pret al unei mobile de camera din ani `70 , reconditionata, se ridica undeva pe la 1500 euro. Pentru mobila noua, preturile sunt ceva mai piperate, dar calitatea lemnului din care sunt facute, le face foarte durabile in timp, si foarte rezistente la diferite socuri suferite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu