joi, 2 mai 2013

Mobila din lemn de trandafir


Mobila din lemn de trandafir

Probabil una dintre cele mai apreciate materii prime in industria mobilierului, este lemnul de trandafir. Acesta este unul foarte rezistent in timp, chiar in tara noastra gasindu-se pe diferite siteuri de licitatii, mobila de trandafir veche de peste 100 ani, intr-o stare foarte buna. De asemenea si stralucirea de care dispune acest tip de mobilier, il face probabil, unul dintre cele mai apreciate tipuri de lemn, folosit in industria producatorilor de mobila, atat din tara noastra, cat si din celelalte tari europene.

Preturile acestui tip de mobilier sunt si ele unele destul de mari, datorita calitati lemnului, dar si a renumelui ce si l-a acumulat in timp. Putem sa evidentiem ca, pretul unui set complet de mobilier pentru o camera, incepe de la 15.000 de lei, si poate depasi usor cateva zeci de mii de euro. In functie de bugetul fiecaruia, acestea pot fi mai elegante, cu o tenta mai moderna, sau pe stilul clasic.
Una din tarile europene din care Romania face import de mobila din trandafir, este Italia. Aici sunt produse foarte multe modele ultra moderne, ce sunt aduse pe comanda, pentru cei care isi permit acest lux in tara noastra.
Nu putine sunt casele in care, mobila de trandafir face deliciul privitorilor la noi in tara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu