miercuri, 1 mai 2013

Aranjarea casei, pas cu pas

Aranjarea casei, pas cu pas

Cand vine vorba de amenajarea propriei case, si te si pricepi un pic in domeniu, atunci cu siguranta nu te vei orienta catre vre-un magazin de mobila, ci iti vei cumpara materialele necesare, si te vei apuca sa ti-o decorezi cum iti place, lucrand bucata cu bucata la fiecare componenta de mobilier.

Decorare living


Pentru a decora livingul, o sa incepi cu partea de jos, pentru care pregatesti un parchet de calitate, ce se supune cerintelor dvs. Urmeaza partea de mobilier, care este influentata foarte tare de spatiul disponibil, dar si de stilul pe care doresti sa-l abordezi. Dupa mobilier, urmeaza amenajarea peretiilor, ce vor fi intr-o culoare conform tentei pe care doresti sa o dai camerei, jaluzelele sau perdeaua, in functie de stilul ales, si apoi tavanul, ce poate fi unul fals, sau se poate opta catre o lavabila, in majoritatea cazurilor alba. Urmeaza elementele digitale ale camerei, aici includem un minim de TV si calculator.

Aranjarea dormitoarelor


Pentru locuintele care au mai multe dormitoare, atunci se poate opta catre stiluri diferite, in functie de sexul copilului, sau varsta acestuia. Mobila trebuie sa fie una cat mai moderna, dar intr-o suprafata foarte mica.
Baia si bucataria trebuiesc si ele amenajate cat mai bine, si trebuie sa pastreze stilul general al casei. Pentru acestea este ceva mai usor, aici puteti fi influentati de elementele specifice fiecaruia dintre locuri, precum cada sau dus la baie si aragaz sau frigider, pentru bucatarie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu