miercuri, 1 mai 2013

Cabina de dus, element de design

Cabina de dus, design si stil

Pentru multi dintre noi, cel mai relaxant loc din casa, este fara indoiala baia, iar mult asteptatul dus, dupa o zi foarte calduroasa, poate fi de cele mai multe ori, un moment magic. Pentru acest lucru, designerii mobilieri au proiectat modele care mai de care, mai interesante, publicul doritor avand de unde sa aleaga.

Ce trebuie sa stim, cand alegem cabina de dus

Primul pas in alegerea cabinei de dus este influentat de spatiul pe care il avem in baie. Daca avem un loc spatios, in care ne putem permite o cabina mai mare, atunci este indicat sa alegem pe masura spatiului. Daca totusi spatiul este unul foarte restrans, ne putem orienta catre ceva mai mic, care doar sa ne satisfaca dorinta de dus.
Tot la capitolul factori de influenta se regaseste si partea financiara, care va influenta in mod direct modelul de dus pe care il vom alege. De cele mai multe ori, aceasta este aleasa si in functie de bugetul alocat pentru baie in general, renuntandu-se la anumite elemente pe care ni le doream, sau cumparand unele mai ieftine, pentru a achizitiona o cabina de dus mai eleganta.

Trebuie sa fim siguri ca spatiul pe care aceasta il va ocupa, nu va influenta foarte mult si celelalte elemente din baie, astfel incat sa ne trezim cu o asezare total neuniforma, din cauza cabinei de dus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu