joi, 2 mai 2013

Mobila direct din fabrica

Mobila direct din fabrica

Cel mai mare avantaj, atunci cand trebuie sa cumperi ceva, este sa-l poti obtine direct de la producator. Astfel reusesti sa scutesti costurile suplimentare care sunt adaugate, in cazul treceri produsului prin mai multi intermediari. Dar cum poti obtine produse de mobilier, fara sa mai fi nevoit sa platesti costul de intermediere al magazinului care il vinde? Foarte simplu, trebuie sa te adresezi direct fabricii producatoare. Datorita numarului foarte mare de producatori de mobila de la noi din tara, aproape toate atelierele de mobilier vand direct, fara sa mai treaca mobila prin magazin. Astfel se scutesc taxele de inmagazinare, dar si costurile de transport pana la magazin, si a altor cheltuieli, ce trebuiesc acoperite din banii adaugati la mobila.

Daca pentru bucuresteni, cele mai la indemana fabrici de mobila sunt cele aflatate in judetul Ilfov, in imediata apropiere a orasului, pentru cei din provicie optiunile sunt putin mai dificile. Nu sunt insa extrem de dificile, astfel ca, pe langa fiecare oras mai maricel al tarii noastre, se gasesc fabrici sau ateliere de mobilier.
Singurul incovenient in aceasta situatie, este acela ca trebuie sa astepti dupa mobila, pana aceasta este realizata. In cazul achizitionarii ei direct din magazin, aceasta poate fi livrata pe loc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu